Post by probusintesi on Mar 1, 2022 5:55:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War and Order ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War and Order IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачна издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ War and Order 2022 version ▞▞▞
Игра је у реду. Само бих волео да изгледа као оно приказано у трејлеру, надао сам се да ће то бити врста игре Аге оф Емпирес, ово је био чист мамац за кликове. Осим тога, ова игра ствара зависност. Још једна иритантна ствар је да су надоградње донекле скупе и да се ресурси не производе довољно брзо.
Каква невероватна игра! Тимски рад, истрајност, стратегија и напредак су неки од кључних елемената који га чине другачијим од било којег другог. Укључено је неколико динамика које осигуравају свежу перспективу игре, заиста сјајно!
Добра игра, сјајни људи, само 4 звездице јер корисничка служба одговара на нека питања, али игноришући неке детаље могли би да узму половину људи који објављују ажурирања и добијају корисничку услугу брже и боље и само раде исправке грешака месец дана и игра би буди добар, игра 4/5 заједница 5/5 људи свуда 5/5 помоћ 2/5
Ово је прилично забавна игра слична игри рата, али много јефтинија и боља. И даље се плаћа за победу, али не покушавају да те искрваре као игра рата. Убица доброг времена.
Превише је тешко знати шта би требало да урадиш. Водич на позив би био супер ако се заглавите
Дођите у савез ВАВ,реалм #69,јавите се Борн_То_Килл™-у, ајмо сви срби.
још увек учим игру, могу се направити нека побољшања. прелазак са погледа на град на свет би могао да буде лакши, дугме за повратак из менија би могло да се поједностави уместо да се жели да затворим игру, а волео бих да се уведе употреба кампова, уместо дугих маршева или телепортирајући све време. ово последње утиче на гамв дизајн међутим и то је само лична преференција.
Занимљива игра, али за почетнике треба времена за учење и корак по корак
НЕМОЈТЕ преузимати ову игру преко Тапјои-а да бисте зарадили кредит за другу игру. Неће поштовати понуду. Тврдиће да нисте преузели преко Тапјои-а и губићете своје време и новац. Но буено!!
Андроид 10 и 11 имају проблем са поруџбином варбанд-а на два Андроид налога на истом телефону. Један од налога не може да учита игру. Лол како да пошаљем од Не могу да се пријавим.
Свиђа ми се ова игрица, избрисао сам своју стару рецензију од када сам почео да играм ратне игре због ове игре, а ова ми је омиљена, супер момци!!!!
War and Order உத்தி wrv
Игра покушава да вас натера да платите луде своте новца на милион различитих начина. Или само играјте 5 минута и онда сачекајте - јер се чека буквално на све. Зашто се мучити са мобилном игром која захтева стотине фунти да би се могла играти када се за 50 фунти могу купити одличне ПЦ или ПлаиСтатион игре које нуде 100 сати одличног времена за игру? ...
Изгубио сам смешну количину новца због ове игре коју никада нисам играо и програмери су ме доследно игнорисали да би решили овај проблем. Смешан одговор, не могу да верујем да сам потпуно игнорисао, али обавестио о вашим предстојећим догађајима.
Играо се 6 месеци. Потрошено око 400 долара до сада. Досади ми једном када мој замак 30 лвл. Превише кошта рсс за надоградњу. Дао сам свој замак. Срећан сам што сам престао да га играм. Не морам више да бринем да сакријем своје трупе. Драго ми је што сам дао отказ. Ако тек почнете да играте ову игру. То ће вас коштати $$$ ако желите да постанете јачи и губите много времена. Пронађите другу игру за играње...
Дајем му укупну оцену од 4 звездице, једини разлог зашто му не дајем оцену од 5 звездица је то што нисте требали да мењате рој чудовишта, био је добар такав какав је био, то чини велики притисак на нас да радимо у стању да их обави када је потребно мин. 3 минута до окупљања, онда ми се чини да је увек најмање 8 минута тамо и назад. Потрошио сам преко 100 долара. До сада у игри, али заиста бих волео да видим како се чудовиште враћа у нормалу са 30 дозвољених напада и без краћег временског оквира
За оне од вас који верују да вам је потребан новац да бисте победили у овој игри, разумејте да није. Мораћете да потрошите време на изградњу свог замка и надоградње, али је важније имати јак и активан клан. Надоградите своју амбасаду и медицинске шаторе. Знајте како да пошаљете своје трупе и праве комбинације које ћете користити. Учествујте. Играо сам више пута и уживао, али морате се посветити томе да проведете време радећи на томе. Доносите мудре одлуке и пронађите прави клан.
Мало се понавља, помало збуњујуће, ништа није превише јасно објашњено. Упркос томе, ишло ми је добро док ми нису рекли да не могу даље без придруживања савезу. Хтео сам да играм сам па сам деинсталирао. 2 од 5.
Забавна игра на почетку. Веома обмањујући огласи. Укупна плата за победу у игрицама. Они супротстављају своје играче једни другима, тако да ако купите у ресурсима игре неко може да их украде. Ово изазива бес и импулсивну куповину и насилнике са кредитних картица који уништавају читаве сервере. Цамел каже да играте ове догађаје.... за које морате да платите лол. Буквално морате да платите да бисте притиснули дугме к. Желите куе као и свака игра од 1986? Исплатите 20 долара. Једва чекам да ове игре буду забрањене у САД и Европи
Превише тога се дешава. Толико ствари које треба пратити, а заиста само 3 стварна начина играња. Чим је било потребно да будем у савезу за одбрану торња, деинсталирао сам.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Action vks
Никад боља игра није направљена за мобилни! Само кад у њој не би било куповине гемова и осталих паркова и свега другог, него само радом да се напредује игра би била непрекосновена!!
War and Order Estratégia cmns
Волим ову игру, али сва ажурирања су коначно победила мој телефон. Не могу да га натерам да се отвори без додавања најновијег ажурирања, а то превазилази оно што мој телефон може да поднесе (препоручио је да избришем датотеке нпр. Гоогле, Гоогле Гамес, Вар анд Ордер ((?)) . Потпуно сам згрожен и разочаран Данг близу ме тера да плачем.
Јако добра игрица!било би 5 звездица да је доступан и српски језик,а и ови играчи који играју са парама убисеее!!!
Плаћени да бисте победили, морате купити ствари, као што су в новчићи, они ништа не раде, драгуљи коштају много, Кинези добијају јефтиније ствари. Никада не играј ову игру.
Добра игра, али је веома тешко напредовати у овој. Разлог што други савези воле да вас стално нападају. Иста особа ме је ударила 34 пута у једном дану и дан раније 14 пута од исте особе. Играм друге игре попут ове, али у овој немате никакве шансе осим ако не платите да напредујете.
Изгубио сам кинтеолу нас дворцем
Најбоља ратна игра коју сам икад играо.
добра игра
Ова игра је веома добро осмишљена и пружа ми одлично искуство у погледу људи и наравно игре. Не морате да трошите новац да бисте се забавили, постоје начини да добијете оно што вам је потребно. Све док сте у активном савезу да браните једни друге... Можете расти уједначеним темпом.. Не брините о великим расипницима, рад за то је део забаве.
Ова игра је веома забавна, али очекујте да ћете потрошити нешто новца ако желите да брзо растете.Много троши на ову игру која има дворце високог нивоа. Ако нисте расипник, биће вам потребно неко време да порастете. Моје искуство са корисничким сервисом је позитивно. Помогли су ми да повратим свој ДВОРАЦ у року од 24 сата. Само, уверите се да сте снимили екран свог корисничког и.д-а и сачувајте СВЕ рачуне ако купите било које пакете ван игре. Такође пазите да се појаве нова царства, најбољи начин да почнете на равном терену.
War and Order Strateji Oyunları pus
Одлична графика, музика, али то није моја врста игре. Ове врсте игара захтевају доста времена, и генерално, увек покушавају да вас натерају да платите пакете. Раније сам био увучен у играње једног и постао је скуп, па сам га деинсталирао. Дакле, обећао сам себи да никада нећу бити увучен у другу. Реклама за ову је учинила да се чини да је то игра за одбрану торња, због чега сам је преузео, али није. Дакле, разочаран сам. Палац доле.
Играо сам ову игру током паузе за ручак на послу и пријавио сам се данас да пронађем магичну заувек забрану која тражи од мене да променим налог или изађем из игре, претпостављам да се то десило зато што нисам потрошио никакав новац на игру уз то да не активирам е-пошту...