Post by probusintesi on Mar 1, 2022 6:20:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Light a Way: Tap Tap Fairytale 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je morala te igre, ima ljubko zgodbo in je zabavna za mlade. Ena stvar, za katero mislim, da bi se morala spremeniti, so cene v trgovinah, saj so malo dražje. Na splošno je to prisrčna in vesela igra.
Aplikacija se nenehno zruši. Delal je en dan, potem pa se je kar zrušil. Sicer pa mi je bilo všeč in vsekakor lep ubijalec časa.
Vse je normalno, razen da grem naprej, vendar se ne pojavijo pošasti in ne morejo iti v naslednjo stopnjo.Zdaj so pošasti, vendar napredek ne bo šel več naprej. Ne morem priti do šefa odra.
Resnično obožujem to igro. Enostavna igra za oči in zabavna za razumevanje mehanike. Vendar pa mora obstajati gumb za potrditev, ko porabite diamante, da super zasvetijo. Svoj diamant sem dvakrat pomotoma porabil, da sem kliknil napačen gumb, da bi "super prižgal", in to je frustrirajuće. Imel sem skoraj 1000 shranjenih in polovica je odšla z napačnim klikom. Prosim, popravite to.
To je dobra igra, vendar je veliko tapkanja ... slaba stran je, da je veliko oglasov. Za brezplačno igro razumem, kje pride denar v poštev, vendar mislim, da bi bilo mogoče bolje oblikovati.Zelo luštno - nisem bil prepričan, kaj pričakovati, vendar je zelo lep in sproščujoč, zgodba pa je združena s stripi, ki je edinstven. Lahko postane dolgočasen, ker večinoma klika in se nadgrajuje, vendar je lahko zabavno, če so vam všeč takšne igre.
To je odlična igra, ki zahteva nekaj dela. Uredi: Znižanje zvezd, ker je med igranjem postalo preveč ponavljajoče in dolgočasno, tudi z novimi dodatki s stvarmi, kot je drevo svetlobe in podobno. Če vas ne moti isto stvar znova in znova, jo igrajte. Če ne, potem je sploh ne igrajte. Jaz sem žal od slednjega, zato odstranjujem. Oprosti.
ta igra zahteva tapkanje in tapkanje. ima lepo zgodbo ampak ni zame. za otroke bo super
Obožujem to igro, v trenutku me je posrkala vase in postala moja najljubša igra! ❤️❤️
Vidiki zgrabitve gotovine (pomagajo jim slabe cene za omejene kostume, zdaj pa sta na voljo dva naenkrat) so se tako poslabšali, da sem jih pravkar odstranil. To ni igra, ki sem jo prvotno namestil.
precej dolgočasna, a lepa grafika
Ta igra mi je zelo všeč! Grafika je lepa in tudi glasba. Mehanika je kul in dokaj enostavna za učenje, ne da bi bila dolgočasna. Edina malenkost je, da se lučke iz zvezdnega prahu pojavijo tik za zavihki na desni strani zaslona, tako da so skoraj neuporabne, ker se jih ne morete dotakniti, ne da bi pritisnili na zavihke. Razen te manjše napake je to čudovita igra!
To igro sem poskušal igrati, potem ko sem jo namestil, vendar mi ni uspelo. Nikoli ni šlo mimo zaslona za nalaganje. Po nekaj minutah sem čakal, a nič. Odstranil bi ga in znova namestil, vendar je bilo vedno znova isto. Posodobitev: zdaj lahko končno odprem aplikacijo. Igra je zabavna, samo hitro postane dolgočasna.
Zelo mi je bilo všeč, dokler nisem presegel prvega sveta, nato pa sem moral znova zagnati vse svoje nadgradnje in znova začeti od dna. Poleg tega je bilo zabavno.
Luštna je, ima lepo zgodbo in je kot 10-odstotna igra možganov. Izbrisal sem ga, ker so mi všeč bolj poglobljene igre, še posebej, če imajo bolj izčrpen sistem izdelave. ta igra je vsekakor malo AFK in nisem super v njej. Lepa je za to, za kar gre, samo ni zame
Preprosta plenilska igra, s katero privabite otroke k gledanju oglasov in ali porabi denarja IRL.
Edini razlog, zakaj je to doseglo 4 zvezdice, je, da vsa oblačila niso v dobrem cenovnem razredu. Toda na splošno je igra super dobra in super sproščujoča. Je tudi zelo zanimiva in všeč mi je njena zgodba.
Zelo dobra igra, gladko igranje in se zazna, ko kliknem s 6 prsti hkrati in poskušam pohiteti napredek, edina težava, ki jo imam, je prehodno obdobje med sovražniki, ko imam prižgano luč. Potem ne doda vašega zvezdnega prahu od teh klikov na luč. razen tega nimam težav z igro.
Všeč mi je igra, vendar obstaja napaka. Z "questions" vam pove, da pridete do stopnje 55, vendar sem na stopnji 60 in se ni sprožilo. Razen tega je igra neverjetna, ima čudovito grafiko in osupljivo zgodbo. igra mi je popolnoma všeč, razen te ene napake.
Zato sem čez nekaj časa znova namestil to igro in se vedno znova zapira
Light a Way: Tap Tap Fairytale রোমাঞ্চকর kybo
Kaj za vraga?? Kaj za vraga je to? Kako lahko temu sploh rečeš igra? Je to šala ali kaj? Zakaj izgubljate čas igralcem? Odstranjeno.. popolni odpadki.. in prosim, NE omenjajte je kot pustolovska igra.. to ni pustolovska igra.. to je kot tap tap in tap.. to je to..
Super luštna in prijetna za igranje... uredi prejšnjo izjavo: šel sem vse do stopnje 550, a ko sem "prižgal", sem bil vržen vse nazaj na raven 1... super zgrožen po vsem tem napredovanju moram začeti znova.. kaj je s tem???... Raziskoval sem ga bolj in všeč mi je, da je še vedno izziv tudi po porazu več kot pol ducata svetov. Še vedno mi je zelo všeč. Dizajn je lep in prijeten za preživljanje časa. Prav tako hvala fantje za odgovor.
Slaba igra zmrzne vsakič, ko v vadnici dvignem raven.
Res sem užival v igri, vendar je zmrznila in mi ne dovoli zapreti pojavnega pogovornega okna ali priklicati nobenega menija, vendar se še naprej bori. Sploh nič ne morem. Poskušal sem celo odstraniti in znova namestiti, vendar ni šlo. Škoda, lahko bi videl, da s tem ubijam veliko časa.
v redu je, vendar je malo nesmiselno, ker vse, kar naredite, je tapkanje. na tvojem mestu ne bi dobil te igre. Poskušal sem razviti svojega ljubljenčka, vendar moram plačati £2,50 za ONE EVOLUTION!!!!!!!!Ta igra je ****
Všeč mi je vse pri tej igri!! Vsake toliko me zabolijo prsti😂, ampak obožujem edinstvene pustolovščine, na katere moraš iti, in glasbo in umetnost ter preprosto edinstvenost v zvezi s tem!! Pomirja me po stresu in vsake toliko pomiri moj ADHD! Hvala in tako naprej!!
Standardno za igro v prostem teku, ki je le nekoliko bolj simpatično od povprečja. Nekako mislim, da je veliko ocen ponarejenih/plačanih, saj pravijo, da je igra zapletena ali edinstvena in ima veliko dela in to preprosto ni res.. Če pa na primer igre v prostem teku, zakaj ne bi poskusili tega
Jaz ljubim to igro! Je tako barvita in srčkana, zelo enostavna za igranje in tudi zelo zadovoljujoča! Brezplačno igranje, nakup v aplikaciji ni potreben! Čeprav obstajajo možnosti!Oglasi se ne pojavljajo naključno, za določene stvari lahko gledate oglase! Običajno so kratki, najdaljši so 30 sekund. Največ, če je čas, 15 sekund ali manj. Kakorkoli že, obožujem to igro! Zasvojen sem!
Light a Way: Tap Tap Fairytale Przygodowe zxpd
Odlična igra, včasih sem se veliko igrala, vendar 1*, ker je ne morem več namestiti, imam dovolj prostora, vendar namestitev aplikacije vedno ne uspe (poskušal sem dobiti APK drugje in dobil podobne rezultate :/)
To je najboljša igra vseh časov! Je enostaven in zahteven. Ni napak, ne zaostaja in je enostavno doseči izjemno visoko raven. Kot da sem to igro prenesel šele pred eno uro in je moj lik že na stopnji sto štirideset ali nekaj blizu temu! Če vaš ne deluje tako, se opravičujem, če pa deluje, upam, da vam je všeč.
Mislim, druge ocene so pravilne o kakovosti umetnosti in o tem, kako enostavna je igra. Vse kar morate storiti je, da tapnete, tapnete, tapnete. Ves dan. Vso noč. Nato vsakič, ko dosežete mejnik in kliknete ikone z označevalci, se pojavijo zahteve za plačilo denarja. 1,99, 3,99, 4,99. Nič ne plačam za sedenje in tapkanje.
Igra tapkanja je zabavna, zasvoji in ima akcijo. Ravni so nekoliko naravnost, zaradi česar se mi zdi, da se stvari ponavljajo. Tudi zgodba je zanimiva.
To je odlična igra. Grafika je čudovita, zgodba pa zelo fantastična. Želim si, da bi lahko odgovoril na ocene. Bistvo je začeti znova! Vsakič, ko znova zaženete, se hitreje premikate in lahko dosežete več in več! Če ti ni všeč, pač ne prižigaj...ampak v čem je potem smisel. Moja edina pritožba je, kako počasi postane, ko se na zaslonu veliko dogaja. Prav tako še nikoli v življenju nisem gledal toliko dodatkov, vendar so nagrade senzacionalne. Obožujte to majhno igro!
Ok, to sem uredil, ker je to moja krivda. Tako sem se pomotoma znebil svojega starega računa in nato znova nastavil svoj google račun. In tako sem se vrnil k igri... izgubil sem jo ;-; izgubil sem vse in celo svoj ceh. Zdaj, ko poskušam najti, se ne prikaže. In to je verjetno zato, ker je med najboljšimi 3. Potreboval sem 2 leti, da sem dobil vse to in videti, da je vse izginilo, je srce parajoče. In to je vse, kar sem želel povedati U-U najboljše želje. Imeli smo osebno izkaznico!!? Bog, ne morem se spomniti. Oprosti ;-;
Všeč mi je ideja o boju proti temi s svetlobo. Vendar pa igranje postane okorno, ko promocije v igri ostanejo ob strani. Nimam več kam tapkati. Če jih lahko vse skrčite na en dotik, nam bo prihranilo toliko prostora za igranje. Ta igra potrebuje tudi funkcijo, ki omogoča nadgradnjo sklada. Ni mi všeč ideja o večkratnem dotiku gumba za nadgradnjo, preden mi pokaže možnost nadgradnje sklada.
Dobra igra....
Vrnil sem se igrati igro in ko se je naložila, je bila spet na začetku. Ne igram se, da bi spet prišel tja, kjer sem bil, zato se opravičujem, odstranim. tudi taka sramota; to je bila res sproščujoča igra.
Lepa sproščujoča tap igra. Vesel sem, da sem poskusil. Majhni stripi med odseki so tako ljubki in dobro narisani v slogu, ki ustreza zgodbi.
do sedaj je to ena najboljših iger s klikerjem, kar sem jih kdaj igral! ima res čudovito grafiko in odlično pripovedovanje zgodb. popolnoma sem zatopljen v to igro. Prepričan sem, da bo moja ocena boljša, bolj ko jo bom igral.
Preprosto tapkanje, razlaga igranja nekoliko tanka, počakajte, da se zgodi nekaj zanimivega. Bo še nekaj časa igral...
Obožujem to igro, čeprav sem obtičal na stopnji 58. Vedno znova ubijam isto pošast? Mislim, da je napaka ali kakšna vrsta hrošča. Pomagaj
Lepa grafika, a je hitro postala dolgočasna.
Ta igra je bila slaba. Grafika je bila precej ebough, a celoten namen igre je bilo le neprekinjeno tapkanje.
To je čudovito narejena igra s čudovito zgodbo, a čez nekaj časa postane dolgočasna. Vsak korak, ki ga narediš, je še en umbra.
Zataknil sem se pri stopnji 60 ali tako, ker se drevo svetlobe sploh ni odpiralo, res je dolgočasno, če se ne moreš igrati z drevesom svetlobe. Ni to, kar sem pričakoval 😒 Ne igraj
Rebirth of Chaos: Eternal saga Aksi tkpg
Igra me je za trenutek odvrnila od mojega eksistencialnega strahu, a je bila na koncu precej dolgočasna.
Grafika je dobra, a igra čez nekaj časa postane "super dolgočasna" in nadležna
to je ena najbolj nesmiselnih in dolgočasnih iger, kar sem jih kdaj igral, v resnici ni grozljivka, samo nesmiselna, res ne delaš ničesar, ampak tapkaš svoj zaslon, zgodba tudi meni ni zanimiva.to je tisto, čemur pravite le povprečna igra, za igranje je boljša igra s kazalcem in klikanjem kot ta.
Precej se ponavlja v smislu samo tapkanja po zaslonu 1,7 milijarde krat, vendar me nekako zanima ...
Najslabša igra .... kdaj ........ še nikoli nisem igral tako neumne igre .... če opišem svojo izkušnjo s to igro potem ..... bi bilo tako ... Tole igra je samo igra tapkanja ..... ni ciljev .... samo tapnite ... tapnite ... tapnite ... in tapnite ... 😠🤬😡
Light a Way: Tap Tap Fairytale Seiklusmängud sxys