Post by probusintesi on Mar 1, 2022 6:17:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс генератора кодова ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Избацујеме
PK XD - Play with your Friends સાહસિક nout
Ставите у роллплаи мод
Заиста ми се свиђа ова игрица, али понекад постане апликација за онлајн састанке као што сам видео да девојка и дечак говоре „😘" једно другом, одвратно је, молим вас, скините тај емоји. Можда добијете неколико инспирација од роблокса? хвала!
Ова игра је забавна, КАДА НИЈЕ ЗАМРЗНУТА!!!! Ова игра се замрзава сваки пут када се појави реклама и траје вечно да се учита! Волим да га играм са својом сестром, али пола времена морамо да престанемо јер се смрзла!
Лепа је препоручујем је свима Али стално МИ посе да нема интернет а ја имам ако бис те то средили молимвас
Увек сам био искључен док је мој интернет у реду, надам се да је све поправљено
Здраво, не знам да ли сте прочитали вашу рецензију, али вам је потребно да ми неће дозволити да ажурирам зиму. Играм ову игру три године да је ово највећи и најфрустрирајући проблем, надам се да ћете сви решити, зато пишем да моја рецензија иде 5 звездица према 1. Надам се да разумете и решите овај проблем
Много је лепа игрица
Одлицна игра 👍. Све је кул,али ми се само гаси после 3мин игре па сам вам зато дала четири звезде. Надам се да це те поправити.
Flip Skater Olahraga sumr
Пккд је одлична игра. Само постаје све боље! Острво је много еволуирало.Желео бих само да кажем да олакшам добијање драгуља. Можете добити само до 6-10 драгуља дневно, али потребно је много рада. Новчићи, веома је лако добити новчиће 🪙. Добијате свакодневне награде како не бисте били сиромашни у игри. Пккд је заиста невероватна игра. Много забавних мини игара као што су послуживање пице, лудо трчање, парада кућних љубимаца, сакупљање воћа. Свако ажурирање доноси нове мимиигре. Здраво!
Ово је одлична игра и супер забавна. Али има и много проблема, као данас. Био сам нов у овој игрици и желео сам да купим кућу од контејнера коју су показали за 15000 новчића. И када сам коначно уштедео довољно новца и кликнуо да га купим, показало ми се да је то за 30000 новчића. Молимо побољшајте ово.
Ова игрица је одлична.👍👌👑
Врх
Ово је кул и добра игра. Волео бих да се догађај нулте гравитације вратио 🥺 то је мој омиљени догађај.
Веома лоше када ажурирам игру, а затим када се ажурира и видим ки тамо показује да је постојао проблем у апликацији, па поправите ово
PK XD - Bermain dengan Temanmu Petualangan avy
Добро је, али драгуљи у новчиће су добри за куповину кућних љубимаца. Можемо да куцамо поруке
Направите још неколико начина да зарадите новац.. И такође направите још неке професије као што су полицајац, продавница намештаја, продавница електронике, итд... И учините острво већим и направите још неколико мини игрица...☺☺☺☺. НЕ МОГУ ПОНОВНО ПРЕУЗЕТИ ИГРУ.... Хвала на одговору, али то је још један проблем са игром.. Учитавам време и не можемо да видимо друге играче.. Сооо, молим вас да решите овај проблем.☺☺ према мом последњем рецензија не буди тужна ..
Веома сјајна игра коју знате да је најбоља игра коју сте икада играли. Али требало би да додате нешто попут забавног парка, болнице, банке и посебно фонтане у центру парка, златарнице, водопада, воденог тобогана и да, нека места која треба посетити. Можете додати и аутомобиле као што је Ламборгхини од 17,780 у новцу од рупија и углавном ствари су од правог новца или играчких дијаманата, па вас молимо да направите ствари од дијаманата које ћемо купити од дијаманата и да, да, искористите мало дијамант јер га је веома тешко зарадити њих...
Ова игрица је страва обожавам
Супер и забавна игрица
Добра игра лепа графика Али морам да кажем једну ствар када отворим игру трака је пуна али игра неће доћи Морам да је отварам и затварам много пута молим поправи ово ако решиш овај проблем даћу ти а 5/5
PK XD - Bermain dengan Temanmu Petualangan jfwf
Има мало ствари за игру
Радуга. Игра Нового Кода НЛП. cho máy tính PC Windows
Uprkos mnogih prestrdnih novih nalaza i isliopavanja, starohriSiansl<a ume tuost, ... slikarstva u katakombama, ioS nije utvrdena hriSianska piastika.
Сваки пут када покушам да извадим свој оклоп, не дозвољава ми да се уселим у свој оклоп и само сам у својој нормалној кожи, куцнем по руци и онда ме само задржи у мојој нормалној кожи, управо је писало сервер тиме оут
Разлог зашто је 3 је: 1. Можете ли да додате апликацију за трговање на телефон (пријатељи могу да тргују: новчићима, драгуљима, кућама, одећом{укључујући оклопе, Божић, Ноћ вештица, Ускрс, било које друго ажурирање} намештај, кућне љубимце, предмете од ваш инвентар{чак и ексклузиван}.2.Можемо ли нормално да ћаскамо (можемо да куцамо сопствене речи и фразе, али без псовки или неприкладног језика)
Тако је досадно и није ми дозволило да добијем доброг љубимца и увек добијем ударац без разлога, твоје игре су срање
Овако знаци😡😡 ја сам се за 40000 цоинс муцила а има 12 лика јел толико теско да има барем 99 лика а неко је само офарбо и добио 17 лика озбиљно а 2 је ме не ова игрица избацује наком 3 минута ово мора да се поправи инаце нецу да играм и ја сам се тако муцила за 40000 цојнса а неко има поцетну и има варбо која коста 2500 а има 17 лика
Ово је глупо, волео бих да ово никад нисам преузео. Желим да добијем тајанствену кутију на псећу главу, али ме стално гура. Нервира ме овај потез сада или лоша рецензија 1 🌟
ПК КСД је безбедна и забавна игра за децу, али имам два предлога, баријере које ће нас спречити да паднемо са ивице острва, мало је чудно како се магично телепортујете на игралиште када паднете са ивице. Још неких места за посету, већ има толико места за посету, али да их има више, било би сјајно јер ћете имати више области за истраживање и забаву. Ово су сви предлози које имам, у реду је ако не можете да додате ове предлоге.
То је била бриљантна игра, али једну ствар морате да поправите, тако да морате да поправите продавницу оклопа, па вас молим само један дан, али оклоп је тако јефтин па вас молим 🥺🥺🥺🥺🥺🥺